Nagy bajba sodortam magam, amikor Zolival bementem egy divatáru szaküzletbe (magyarul ruhabolt), mert sokkot kaptam, hogy mekkora leárazás van. Én igazából csak körül akartam nézni, aminek az lett a vége, hogy a 7 ruhadarabbal haladtam a próbafülke felé, szegény férjem pedig csak annyit tudott kinyögni, hogy ő éhes és szeretne foci előtt enni.... Én csak annyit mondtam, hogy sietek, persze, hogy tud az ember lánya sietni amikor ott az a sok szép ruha (magyarul gönc) és még leárazás is van... jajj. Végül egy felsőt vettem, és összesen fél óra volt addig amíg Zolinak el kell indulnia focizni..és ugye a vacsora...és még otthon sem voltunk jajj... A trolin ígéretet tettem, hogy a belépéstől számított 5 percen belül ehet....
Hozzávalók:
ciabatta
negyed citrom reszelt héja
1 evőkanál tejföl
pici majonéz
1 konzerv olajban eltett heringfilé (170g)
Kibontom a heringfilét és az olajjal együtt egy tálba öntöm és villával összetöröm. Hozzáadom a tejfölt és majonézt, belereszelem a nagyon alaposan megmosott citromhéjat, összekeverem és kész is. Ez a krém így kicsit lágy lesz, de ebben az esetben ez volt a cél, hogy a ciabatta jól magába tudja szívni. Ebből a mennyiségből 3 ciabattát lehet megkenni. Én a szendvicsbe még tettem jégsaláta leveleket és paprikát.
Jó étvágyat!
Ui.: ja és 5 és fél perc alatt lett kész a vacsi, szóval megúsztam.... ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése